2015 TANE 20 ADET LİF MODELLERİ

2015 TANE 20 ADET LİF MODELLERİ

2015 Yeni 20 Tane en güzel Lif Modelleri ve Örnekleri. 20 adet lif modelleri, Son Yeni Lifler Örnekleri,renkleri ve kullanılan ipler ile Kasnak,Tğ,şiş,Örgü ve daha bir çok şekilde örülmüş. Yeni Sezon 2015 Lif Modelleri …

2015 Yeni 20 Tane en güzel Lif Modelleri Son Yeni Lifler Örnekleri ,renkleri ve kullanılan ipler ile Kasnak,Tğ,şiş,Örgü ve daha bir çok şekilde örülmüş.

2015 Lif Modelleri 2015 Lif örnekleri kadar bayanlar tarafından ilgi görüyor. Dünya da en süslü ve Harika

Sitemizde sizlere özel olarak sunduğumuz yüzlerce içinden beğendiklerinizi seçip örebilirsiniz. Kolay Lifler Kare ve değişik şekilde örülen Lifler kadar güzeller.

2015 Çeyizlik Lifleri genç kızların bu yıl yine çeyizlerinde ve gelin boğçaların da Kayın valide hediyesi Lif Modelleri olarak yer alacak gibi.

Yeni Trend 2015 Lif Örnekleri örmek için yumuşak ve canlı renk ipler seçilmiş. en çok sakallı ip ile örülüyordu fakat bu yıl sakallı ipli Lifler çok fazla görülmüyor.

El sokulan Lifler,Kare,Oval,Uzun ve şekilli Lifler kadar Hayvan şekline benzeyen Hayvanlı Lifler de ilgi görüyor.
Geçen yıl Gelinli,damatlı Lif Modelleri çok revaçtaydı fakat bu yıl Kızlı,erkekli Lifler göze çarpıyor.
2015 Lifler sabun sokmalı ve Eldiven şeklinde. Eğer sizde İnternette lif satmak istiyorsanız Satılık Lif Modelleri bölümünü inceleyebilir ve ek kazanç için Lif Modellerini sitemizde satışını yapabilirsiniz.
Ördüğünüz Lif çeşitlerini bize göndermeniz yeterli.Facebook yeni lifler ,netten toplama yeni lifler arasında beğendiğiniz Lif çeşitleri ile En Yeni Lifler nazarca da.
Eğer Resimli Anlatımlı,Resimli Açıklamalı ve Videolu Lif Örme isterseniz El işleri menüsünde bir çok Kolay örülen Örme 2015 ve 2014 hatta 2013 yılında Moda olan Lifleri görebilirsiniz.
Çeyizimdeki Banyo Lifleri köşesi sizlere en güzel yeni çıkan Lif örneklerini sunmaya devam edecktir.
2015 model lifler nasıl örülür incelediğinizde sizde artık en kolay ve en güzel Lifleri örmeye başlayabilirsiniz.

2015 TANE 20 ADET LİF MODELLERİ” üzerine bir yorum

Yorum bırakın