EVDE PARA KAZANMAK İÇİN YAPILACAK EK İŞLER 2015

EVDE PARA KAZANMAK İÇİN YAPILACAK EK İŞLER 2015

SAYFANIN EN ALTINA YORUM YAZARAK IŞLERIN SIZE DÖNÜŞÜNÜ SAĞLAYABILIRSINIZ.

Evde Yapılacak Ek İşler 2015
Evde çalışmak isteyenler için firmalar ek işler vermekte ve insanların evlerinde de para kazanmalarını sağlamaktadır. Birçok sektörde bu tarz işlerin bulunuyor olması ise insanların maddi olarak daha rahat nefes almasını sağlamaktadır. Bugün çevremize baktığımız zaman belki ek iş yapan kişileri göremeyebiliriz. Çünkü bu ek işlerin hepsi evde basit ve gizli bir şekilde yapılabilir ve kimsenin haberi olmaz. Siz ek işinizi dışarıda yapmak isterseniz ve farklı bir ortamda çalışırsanız belki insanlar sizi görebilir. Böylelikle kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz ancak; evde yapılacak ek işler sayesinde ne dışarı çıkmak zorunda kalırsınız ne de aynı zamanda kimseye görünmüş olursunuz. Böyle kolaylık sağlayan firmalarda varken bence değerlendirmek çok faydalı olacaktır.

Evde yapılacak ek işler 2015 yılında da değişmedi diyebiliriz. Her zamanki verilen işler aynı şekilde evlere verilmekte ve kişilerin para kazanması sağlanmaktadır. Evlere ek iş vermenin en güzel yani bir ayrı ofis kurmanıza, vergi ödemenize, sigorta yaptırmanıza ve ekstra masraflara girmenize gerek kalmamasıdır. Üstelik çalışanlar kendi evlerinde çalıştıkları için işleri daha hızlı bir şekilde yetiştirebilirler. Bu kısım bir işverenin gözünden baktığımız şekliydi. Çalışanın gözünden bakacak olursak, trafik, patron, geç kalma ve zaman gibi sorunların olmaması evde çalışanlara çok ciddi katkılar sağlamaktadır. Bugün neredeyse on binlerce hatta yüz binlerce kişi oturduğu yerden evlerinde para kazanıyor. Bu da demek oluyor ki, evden de oturarak para kazanılabiliyor.

Peki, bu parayı kazananlar ne tarz işler yapıyorlar?
Evde yapılacak ek işler 2015 yılında neler olacaktır?
Hangi işler evlere verilmektedir?
Evde ek iş yapmak isteyenler hangi işleri evlerine alabilirler?
Evde yapılacak ek işler ne kadar para kazandırır?

İşte bu tüm sorularımızın cevaplarını bugün sizlerle paylaşacağız. En çok tercih edilen ve en çok kazandıran işler gibi birçok bilgiyi de aynı zamanda sizlere söyleyeceğiz. Sizlerde bu makalemizin ardından eğer kafanıza yatarsa bir iş başvurusunda bulunabilir ve işe başlayabilirsiniz.

EVDE KUTU KATLAMA İŞİ: Kutu katlama işi bildiğiniz gibi çok sık duyulan ve pratik işlerden birisidir. Evlerinizde size verilmiş olan kapalı kutuları açabilir ve saniyeler içerisinde katlayarak hemen teslim edebilirsiniz. Özellikle kolay yoldan para kazanmak isteyenler için son derece pratik bir iş olduğunu söyleyebiliriz. Firmalar katlanan kutu başına 5 ila 10 kuruşa kadar para vermektedir. Eğer hızlı çalışırsanız çok para kazanabilirsiniz.

EVDE POŞET KATLAMA İŞİ: Günlük hayatlarımızda kulladığımız poşetleri çok basit bir şekilde katlayabilir ve paranızı kazanabilirsiniz. Sinir bozucu bir iş olmayan ve herkesin evlerinde kolaylıkla halledebileceği bir iş olan poşet katlama işi sayesinde insanlar paraya para demiyor desek yalan olmaz. Çünkü firmalardan altıkları tonlarca poşeti katlayarak ciddi bir gelir elde edebiliyorlar. Aylık 600 – 1.000 TL arasında para kazanmak bu iş ile mümkün olabilir.

EVDE DAVETİYE KATLAMA İŞİ: Özellikle yaz aylarında düğünlerin artması ile evlerine ek iş alanların sayısı da artıyor. Davetiyelerin basılması ve hazırlanması matbağalar için ciddi bir zaman kaybı olurken bu zaman kaybını azaltmak adına firmalar sadece katlama işini evlerde çalışan insanlara veriyorlar. Davetiye başına türüne göre 5 ila 25 kuruş veren firmalar eğer sıkı bir çalışan olduğunuzu görürlerse size çok daha iş verebilirler. Eğer birde eliniz hızlıysa evde davetiye katlama işi ile çok para kazanabilir ve hatta evinize ek gelirden çok düzgün ve sağlam bir gelir elde etmiş olabilirsiniz. Çünkü davetiyeler sadece yazın değil yılın her mevsiminde hazırlanabiliyor.

EVDE ETİKET İŞİ: Kıyafet, yiyecek ve daha birçok ürünün üzerinde yazılı olan etiketlerin hazırlanması da yin aynı şekilde evlere ek iş olarak verilmektedir. Etiket işi yapmak isteyenlerin öncelikle bu işi veren firmaları bulmaları gerekmektedir. Açık konuşmak gerekirse etiket işi veren firmalarda çok sık bulunan türden firmalar değildir. Bu nedenle sıkı bir araştırma yapmanız gerekebilir. Ama eğer işinizi iyi yaparsanız güzel para kazanabilirsiniz. Toplu halde gelecek olan işi hızlı bir şekilde teslim ederseniz tekrardan iş alabilir ve çok para kazanabilirsiniz.

EVDE BONCUK İŞİ: Basit işler arayanların ilk işleri arasında yer alan evde boncuk işi sayesinde birçok bayan evlerine ek gelir getirmektedir. Özellikle bayanların çok rahatlıkla yapabileceği bir iş olan boncuk işi sayesinde çalışanlar yaptıkları boncuklara ve türlerine göre değişik paralar kazanabiliyorlar. Yaptıkları tane başına 25 kuruş ile 1 TL alan kişiler evlerinin bazı büyük ihtiyaçlarının giderilmesinde ciddi rol oynamaktadır.

EVDE YEMEK YAPMA İŞİ: Evde yemek yapma işi veren firmalar ülkemizde çok sıklıkla bulunan firmalardır. Nedeni ise son derece aslında basittir. Kültürümüzde yemeğin büyük bir yere sahip olması nedeni ile insanlar yemek işine ayrıca önem vermektedir. BU nedenle de iş yerlerine yemek yapabilecek insanlar arıyorlar. Özellikle ev hanımlarının bu konuda son derece istekli olduğunu ve firmalara yemek yaptıklarını söyleyebiliriz. Eğer sizlerde yemek yapma işine girmek isterseniz ilk olarak firmaları bulmalı ve anlaşmalısınız. Daha sonrasında kaç kişilik yemek yapacaksanız ona göre bir fiyatta anlaşabilirsiniz. Aldığımız örneklere göre şuanda 20 kişiye yemek yapan bir kişi masraf paraları hariç 1,000 TL para almaktadır.
EVDE NİKAH ŞEKERİ İŞİ: Yine evde yapılması çok tercih edilen işlerden birisi olan evde nikah şekeri işi sayesinde para kazanabilirsiniz. Ortalama hazırlayacağınız nikah şekeri başına 10 – 25 kuruş arasında bir ücret ödeyen firmalar eğer yapacaığınız nikah şekeri çok değişik ve garip ise daha fazla da para ödeyebilir.

EVDE KINA PAKETLEME İŞİ: Bildiğiniz gibi düğünler ve kına gecelerinin yaklaşması zamanında hemn misafirlere dağıtmak hem de kına yakmak için dağıtılan küçük keselerde kınalar hazırlatılmaktadır. Düğün sahipleri bunun siparişini verdikleri zaman firmalarda öncelikle ödemeyi alırlar. Daha sonrasında ise evlerde çalışacak olan kişilere nasıl ve kadarlık paketlemeler yapacaklarını bir örnek ile açıkladıklarından sonra işin yapılması için evlere işi gönderirler. Kimi zamanlar 1 kimi zaman ise 3 KG dan hazırlanan kınaları hazırlamak da çok ciddi zahmet istemektedir. Fakat paket başına 5 – 10 kuruş gibi bir ödeme yapılmakta daha fazlası verilmemektedir. Ayrıca evde kına paketleme işi yapacak olan kişilerin birisi ile çalışmaları daha sağlıklı olacaktır.
EVDE TAKI İŞİ: Evde takı işi hem zevkli olan hem de erkek ve bayanların rahatlıkla yapabilecekleri olan basit bir iştir. Üstelik yaptığınız takılarında fiyatlarını kendiniz belirleyeceğiniz için daha özgür çalışmış olursunuz. Bu nedenle malzemenizin bol, hayal gücünüzün geniş olması gerekmektedir.

EVDE ÜTÜ İŞİ: Evde ütü işi yapmak isteyenlerin yakacakları elektrik parasını bile düşünmeleri gerekmektedir. Çünkü zahmetli olduğu kadar masraflı da olmaktadır. Genellikle tanesini 50 kuruştan ütüleyen kişiler değişik modellere göre farklı paralar isteyebiliyorlar. Örneğin bir pantolon 50 kuruşa ütülenirken bir gömlük 1 TL ye ütülenebilir. Bu sebeple evlere ütü işi veren firmalar size şu kadar ödeme yapabilir diyerek kesin ya da yakın bir rakam veremiyoruz. İşin çok çıkması ve size farklı kıyafetlerin gelmesi sizin gelirinizi artırabilir.

EK İŞ VEREN FİRMALAR VE GERİ TESLİM ETME
Ek iş alarak evde iş yapmaya karar verirseniz, evlere ek iş veren firmalardan alacağınız birkaç örnek ile hemen işe başlayabilirsiniz. Eve bu işi alanlar ilk olarak bir kutu içerisinde bir örnek göreceklerdir. Bu örnek işlere bakarak diğer alttaki işlere bakabilir ve o işleri de bu örneğe göre yapabilirsiniz. İşler genellikle 100 adet olacak şekilde gelirler. Bu teslimatları yapmak için biraz hızlı olmalı ve işi hemen kaparak başlamalısınız. İşleri örneğe göre yapmanızın ardından ise hazır bir hale getirerek yine aynı şekilde geri vermeniz gerekmektedir.

ÖDEME İŞLEMİ: Ödeme işlemi elbette siz işi hazırladıktan sonra verilecektir. Genellikle ödemeleri hazırladığınız iş ve ürün sayısına göre vermektedirler. Örneğin hazırladığınız ürün başına 10 kuruş alabilirsiniz. Böylece evde katlama ve paketleme işleri sayesinde eğer isterseniz çok büyük paralar kazanabilirsiniz. Evde hazırlanan işler sırasında kazanmanızda herhangi bir limit yoktur. İlk başlarda da dediğimiz gibi eğer eliniz hızlı ise çok ciddi paralar kazanabilir ve çok daha iyi bir gelire sahip olabilirsiniz. Bunun sadece sizin elinizde olduğunu hatırlatır ve bu işe alışkın olmanızın çok iyi olacağını söyleyebiliriz. Evlere ek işi veren firmalarhakkında detaylı bilgi almak için arama motorlarına bakabilir ve kendi şehrinize bulunan firmalar ile görüşebilirsiniz.

EK İŞ VEREN FİRMALAR İLE İLETİŞİM NASIL OLUR?
Ek iş veren firmalar ile iletişim kurmak isteyenler isterlerse, kendi internet siteleri üzerinden telefonlarını öğrenebilirler ve telefonla arayabilirler. Aynı zamanda sosyal ağlar üzerinden de isterseniz iletişim kurabilirsiniz. Bu sayede firma yetkilileri ile direk iletişim kurmuş olursunuz. Aynı zamanda eğer isterseniz aşağıda bulunan yorum kısmında adınızı soyadınızı yazarak yorum bırakabilirsiniz. E-mail adresinizi de vererek sizinle iletişim kurmasını isteyebilirsiniz. Fakat aşağıda yorum bulunan kısma adres ve telefon numarası gibi bilgilerinizi vermemeniz rica olunur. Çünkü ek iş için bırakacağınız yorumlar herkese açık olacağı için herkes tarafından görünecektir. Bu nedenle de yorum kısmına özel bilgilerinizi yazmamanız rica olunur.

ÖNEMLİ NOT: Not olarak lütfen tekrardan uyarmak istiyoruz ki, kesinlikle telefon ve ev adresi gibi bilgilerinizi yazmayınız. Çünkü herkese açık olduğu için bu özel bilgiler herkes tarafından görülebilmektedir. Bu tarz bilgilerin verilmesi ve rahatsız edilmeler karşılığında https://hurriyetvefatilanburosu.wordpress.com sitemiz kesinlikle bir sorumluluk almayacaktır.
Bizler site olarak sizleri sadece ek iş veren firmalar ile buluşturmayı hedefliyoruz. Bu sebepten dolayı sitemiz kesinlikle bir iş vaat etmemektedir. Eğer sizlerde isterseniz, aşağı kısma hangi işi yapmak istediğinizi yazabilir ve bu işleri bulma da etkili bir rol oynayabilirsiniz. Üstelik vereceğiniz e-mail adreslerinin de güncel olması ve kontrol ediliyor olması son derece önemlidir. Aynı zamanda Facebook ve Twitter sayfalarımızı da güncel olarak takip etmeniz sizin hayrınıza olacaktır. Çünkü buralardan da bizden bilgi alabilir ve belki de kendinize güzel bir iş bulabilirsiniz.

AŞAĞIYA YORUM YAZARAK IŞLERIN SIZE DÖNÜŞÜNÜ SAĞLAYABILIRSINIZ.

evde para kazanmak için yapılacak ek işler 2015

evde para kazanmak için yapılacak ek işler 2015 1evde para kazanmak için yapılacak ek işler 2015 2

evde para kazanmak için yapılacak ek işler 2015 3

evde para kazanmak için yapılacak ek işler 2015 4

EVDE PARA KAZANMAK İÇİN YAPILACAK EK İŞLER 2015” üzerine 15 yorum

  1. Ankara sincanda oturuyorum evde davetiye nikah sekeri kina gibi isler yapmak istiyorum lutfen donus yaparsaniz sevinirim

    Beğen

  2. Ankara sincanda oturuyorum evde davetiye katlama isi yapmak istiyorum lutfen donus yaparsaniz sevinirim ise ihtiyacim var elim hizlidir

    Beğen

  3. Özlem
    Merhabalar , Dışkapı Hastanesi arkasında oturuyorum. Evde yapmak için elişi istiyorum geri dönüş yaparsanız çok sevinirim.

    Beğen

  4. Ankara Dışkapı Hastanesi arkasında oturuyorum, olgunlaşma mezunuyum…Evde yapabileceğim el emeği boncuk işleme… etiket vs.. iş yapabilirim… geri dönüş yaparsanız Sevinirim.

    Beğen

  5. Evde yapabileceğim iş arıyorum.özelliklede yazma yeteneğime güvenirim.ilgilenen olursa dönüş bekliyorum.

    Beğen

  6. Gece sabaha kadar durmadan çalışa bilirim eşimle ben e posta mi unutum

    Fecbook adresimiz asada yazili

    Beğen

  7. Üniversitede bir türlü okuduğum bölüme adapte olamadım.Anladım ki bu iş bana göre değil.Pek çok iş denedim ama tutmadı.Bu defa sevdiğim işi deniyorum lütfen bir şans

    Beğen

  8. Merhabalar ben eve iş arıyorum her turlu işi yapabilirim evde iki kişiyiz geri dönüş yapabilirseniz çok memnun oluruz

    Beğen

Yorum bırakın